Lakberendezési tanácsadás

Lakberendezési tanácsadás
Keresed az ötleketet, színeket, anyagokat, hogy megújítsd az otthonod, de nem tudod hogyan fogj neki?
Minden élettér magában hordozza a Harmóniát. Valószínűleg a te otthonodban is csak néhány dolognak kell a helyére kerülnie.


Lakberendezőként nem csak komplett belsőépítészeti tervezéseket vállalok, hanem tanácsadás keretében segítséget nyújtok, ha van már elképzelésed, de valahogy mégsem áll össze az egész a fejedben.

Lakberendző egy napra- közös boltbejárás


Nehezen tudsz döntéseket hozni? Nehéz elképzelni mi illene az általad kedvelt térbe?

Én támogatlak a vásárlás során választásaidban, hogy a tárgyak valóban illeszkedjenek a kívánt stílushoz. Majd közösen elhelyezzük őket a otthonodban.

Belsőépítészeti tervezés

Ez a lehetőség a belső terek kialakítását továbbá teljeskörű lakberendezést és látványtervezést tartalmaz.
Egy új otthon vagy vállalkozás létrehozása rendkívül izgalmas feladat. A kivitelezés során nagyon sokmindenre kell figyelmet fordítanunk, döntéseket kell hozunk, ezért a legideálisabb, amikor a belső terekre vonatkozó tervek már a kivitelezés megkezdése előtt rendelkezésünkre állnak.
A fotorealisztikus látványtervek megmutatják számunkra a különböző terek hangulatát és a tervezett berendezést.
A kivitelezés végén elhelyezzük a korábban együtt kiválasztott berendezési tárgyakat, megvalósítva a megálmodott tereket.

Együttműködés folyamata


Az első találkozónk a te otthonodban, vagy a kialakításra váró térben történik, hogy nagyon részletesen átbeszéljük az igényidet. 

Ezután elkészül egy díjbecslés, amely világosan felsorolja a munkaterületeket, az időt és a költségeket.

A megállapodásunkat követően közösen megkeressük a te általad kedvelt stílust, valamint átbeszéljük személyes és gyakorlati igényeidet. Az átalakítást részletesebben átgondoljuk, és összehangoljuk az életviteleddel, szokásaiddal.

Az igények felmérése után konzultálunk az építésszel és igény szerint a kivitelezővel is.

Ezután következik a belső terek funkcionális újratervezése figyelembevéve az épület adottságait és egy berendezési vázlatterv készül az alapvető funkciók meghatározásával, természetesen az igények figyelembevétele mellett.

Összeállítunk egy stílus moodboard-ot, igény szerint látványterveket készítünk. Melyek segítik az anyagok, felületek, színek, struktúrák, térviszonyok és a világítás bemutatását fotórealisztikus képeken keresztül. Minden helyiségről minden szükséges nézőpontból készülnek 3D látványtervek.

Most, hogy a tervezési koncepció finomodott, megkezdjük az alapelemek összehangolását, pontosítjuk a berendezést.

Ezek a falburkolatok, padló, lámpák, szaniterek, egyedi bútorok kiválasztását jelenti. A világítási koncepció is ebben a szakaszban kerül kialakítása.  

Itt dől el a színek és formák harmóniája, melyeket közösen határozunk meg, a projekt esztétikai, idő ütemezési és költségvetési szempontjai alapján.

A látványtervek és a berendezés elfogadása után készülnek el a kiviteli tervek. Terveink tartalmazzák a műszaki alaprajzot, a belső terek építési-bontási-, világítási-, gépészeti- és az egyedi asztalosmunkával kapcsolatos pontos részleteket, amelyekre szükség van a kivitelezés során, hogy a szakipari kivitelezők árajánlatot tudjanak adni.

A termékek beszerzéséhez konszignációs listát biztosítunk, tárgyalhatunk a kedvezményes árakról, és nyomon követjük a berendezési tárgyak szállítását az építkezés ütemezése szerint.

A tervezési folyamatra árat akkor tudok adni felelősen, ha már megismertem a konkrét feladatot és az igényeidet.

Amennyiben szeretnél árajánlatot kérni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

Home Staging

A home staging során egy eladásra szánt ingatlan előnyeit, próbáljuk kihangsúlyozni. Akár a meglévő berendezést kicsit átrendezve, egy-két új színnel, textíliával felfriisítve hagsúlyozzuk az ingatlan előnyeit.


Akár teljesen üresen álló ingatlant is megtölthetünk bútorokkal, kiegészítőkkel (bútorbérlés által), hogy aztán kíváló fotók készüljenek, amelynek segítségével a felkészített ingatlan pár héten belül gazdát cserélhet, jóval a piaci ár felett.


A home staging hozzájárul, hogy a vevő jobban átlássa a terek funkcionalitását. Sokan nem tudják elképzelni egy-egy bútor hogyan mutatna egy térben, nem érzékelik a méreteket.

A megfelelően berenedezett ingatlan ihletet ad a vevő számára, hogy elképzelje magát az adott térben. Így segítség számára a döntésben és az ajánlat tételben.